3D Vision robotska pometalna kosilnica

YUKA 1500

1.499,00€
  • Samopraznilna tehnika za do 50 območij pometanja
  • Brez perimetrske žice za trate do 1500 m²
  • Navigacija 3D Vision & košnja pod drevesi
  • Večconsko upravljanje za do 10 območij košnje
  • Izogibanje oviram
  • GPS sledenje

Predstavljamo YUKO

2-v-1

Robotska rešitev za nego dvorišča

24/7

Sveže preprogi podoben rez

100%

Prostoročno vzdrževanje trate

2-v-1: Spoznajte samopraznilno kosilnico za pometanje trate

Prva samopraznilna kosilnica za pometanje trave

YUKA zagotavlja celovito nego trate z neopaznim prehodom od košnje do čiščenja listja. S hitro pritrjenim kompletom za pometanje trate se YUKA brez truda spoprime z mulčenim listjem, odpadki, pokošeno travo, plevelom ter želodom in vejicami do 3,5 cm — ne glede na to, ali je to pred, med ali po košnji.

Samodejno praznjenje na določenih mestih

Prilagodite do 100 mest preko aplikacije. YUKA navigira do najbližjega, poskrbi za odlaganje koša za listje in nadaljuje z opravili za nemoteno nego. Pomahajte v slovo desetinam ročnega praznjenja, s čimer boste prihranili še več ur.

Namestitev v 18 minutah brez perimetrske žice

3D Vision Fusion

Upravljajte YUKO kot RC avto in brez truda postavljajte navidezne meje za vašo zelenico. YUKA hitro preslika vaše celotno dvorišče z uporabo našega najsodobnejšega sistema 3D Vision & RTK Fusion sistema za mapiranje. To zagotavlja neprimerljivo okoljsko ozaveščenost v realnem času, zagotavlja natančno kartiranje, lokalizacijo in navigacijo.

Inteligentno večconsko upravljanje

Ne glede na to, ali ste zdoma ali doma, z aplikacijo Mammotion brez truda upravljajte svojo trato in prepustite YUKI, da poskrbi za vse.

  • Nastavite urnike košnje ter načine košnje in pometanja za vsako cono.
  • Ustvarite prepovedana območja za območja, ki ne zahtevajo košnje, kot so običajne gredice, otroška igrišča ali bazeni. Potem se jih bo YUKA strogo izogibala.

S sistemom 3D Vision Fusion kartiranja ne boste zgrešili nobenega kota

Konsistentna natančnost tudi pod drevesi

Z uporabo 3D Vision Fusion položaja in navigacijskega sistema, YUKA zagotavlja gladko navigacijo in neprekinjeno delovanje tudi v okoljih brez GPS-a, kot so območja pod drevesi, v bližini zgradb in ob ozkih ograjah.

Brezhibna navigacija na kakršni koli zahtevni trati

Gosta senca
Ozki predeli
Kotni predeli
Neograjena zelenica

Samočistilna kamera

3D Vision kamera z vgrajenim zaznavanjem umazanije in samočistilnim mehanizmom za optimalno delovanje.

Košnjo jemljite resno: vsak rez je pomemben

Preprogi podobna trata

YUKA je zasnovana za natančno urejanje trate ob upoštevanju raznolikosti in kompleksnosti trate na prostem. S svojo napredno strukturo in algoritemsko zasnovo YUKA doseže resnično učinek košnje, podoben preprogi.

Lebdeča rezalna plošča za uporabo na terenu

Zagotavljanje enotne višine košnje za videz podoben preprogi in preprečevanju luščenja trave.

Inteligentno načrtovanje poti

V primerjavi z običajnimi robotskimi kosilnicami YUKINI algoritmi načrtovanih poti odpravljajo ponavljajoče se premike, kar zagotavlja visoko učinkovitost in impresivne rezultate.
V aplikaciji Mammotion lahko izbirate med načrtovanimi načini košnje, kot so paralelno, šahovnica in diamantna mreža.

Rezalna plošča proti zamašitvam

Robusten motor rezalnih plošč YUKA, poveča učinkovitost in zagotavlja optimalno rezalno zmogljivost, tudi pri košenju visoke, goste in mokre trave. Zasnova diska s širokim prostorom za rezila preprečuje, da bi se pokošena trava zagozdila v rezalno ploščo, kar zmanjša pogostost ročnega čiščenja.

Neprimerljiv razpon višine reza za izpolnitev vseh želja

YUKA ugodi različnim željam in ponuja izjemno široko paleto višin košnje. Ne glede na to, ali imate raje neokrnjeno nizko trato ali visoko travo, YUKA poskrbi za izpolnitev vaših specifičnih potreb.

Izrazite umetnost na trati s tehnologijo tiskanja na zelenico

YUKA vašo trato spremeni v umetniško platno, ki združuje vaš osebni slog in družinske dogodke s prilagodljivimi dizajni košnje, logotipi in sporočili prek aplikacije Mammotion.

YUKA z uporabo algoritmov umetne inteligence za prilagoditev poti, višine in kota košnje oživi vaše izbrane oblike.

Enostavna nega trate kot še nikoli doslej

Glasovni nadzor in nadzor preko aplikacije

Spremenite nego trate v vetrič z združljivostjo YUKA z glasovnim upravljanjem. Uporabite Alexa ali Google Home za brezhibno upravljanje YUKE in brez truda vključite vzdrževanje trate v svojo rutino pametnega dvorišča.

Družina na prvem mestu: prepustite trato YUKI

Doživite prostočasne vikende s svojimi najdražjimi, saj YUKA poskrbi za košnjo in čiščenje listja. Za razliko od tradicionalnih kosilnic, YUKA ponuja čisto rešitev brez emisij in spodbuja okolju prijazen način življenja.

Več kot varnost

Dinamično izogibanje oviram

YUKA ima napredno 3D vizualno globoko učenje, podobno človeškim očem. Med košnjo zazna ovire v razponu 2,5 cm in se premika okoli njih. S premišljenim načrtovanjem obvozov glede na velikost in razdaljo ovir, YUKA zagotavlja varno okolje za otroke in male živali na vaši zelenici.

Izboljšana varnostna zasnova

Opremljen s širokokotnim (270°) odbijačem v smeri naprej in na obe strani za dodatno zaščito.

Nadzor nad vrtom

Spremljajte svoje dvorišče v realnem času in dostopajte do predvajanih posnetkov z vizualnim modulom YUKA. Prevzemite popoln nadzor nad svojo lastnino za dodatno varnost in brezskrbnost.

RTK postaja na 100% sončno energijo

RTK postajo napaja robustna litijeva baterija, ki jo je mogoče polniti s sončno energijo, kar zagotavlja podaljšano 14-dnevno življenjsko dobo baterije. To zagotavlja zadostne rezerve moči tudi v oblačnih ali deževnih obdobjih.

YUKA na litijevo baterijo

V nasprotju s tradicionalnimi kosilnicami, YUKA deluje na litijeve baterije, kar zagotavlja čisto rešitev brez emisij. Poleg tega naš napredni sistem upravljanja z energijo optimizira porabo energije YUKA, s čimer izboljša splošno izrabo energije in zmanjša stroške.

X